Barnli - Bartonova sigurna kuća

Izvor: MozzartSport.com, 20.Dec.2016, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barnli - Bartonova sigurna kuća

Iskusni engleski vezista već je nosio dres ovog tima u sezoni 2015/2016. kada je kao prvoplasirani tim Čempionšipa obezbedio promociju u Premijer ligu

Nakon velikih neprilika u Rendžersu, suspenzije, a onda i raskida ugovora, nestašni Džoi Barton se vratio u Barnli, za koji će nastupati do kraja sezone, ukoliko ne napravi još neku nepriliku.

Iskusni engleski vezista već je nosio dres ovog tima u sezoni 2015/2016. kada je Barnli kao prvoplasirani tim Čempionšipa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << obezbedio promociju u Premijer ligu.

Barton je u mlađim kategorijama bio član Evertona i Liverpula, ali je stasao u Mančester Sitiju, gde je kao prvotimac od 2002. do 2007. godine zabeležio 130 nastupa. Značajan staž imao je u Njukaslu i Kvins Park Rendžersu, s tim što je u sezoni 2012/2013. igrao i na pozajmici u Marselju.

Sve je naopako krenulo u Rendžersu, ali je sada sve završeno. Barton je prethodnih nekoliko dana trenirao sa Barnlijem i nije bilo potrebno previše vremena da ubedi stručni štab Šona Dajša da je pravi igrač za ovaj tim.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.