Sve je spremno za mančesterski derbi, evo za koga su se odlučili Pep i Murinjo!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2016, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve je spremno za mančesterski derbi, evo za koga su se odlučili Pep i Murinjo!

Po drugi put će se ove sezone sresti Junajted i Siti, ovoga puta u Liga Kupu.

Osmina finala Liga Kupa je na programu, danas se sastaju Sautempton i Sanderledn, Vest Hem i Čelsi će ukrstiti koplja u londonskom derbiju, dok će Mančester junajted i Mančester siti odmeriti snage na "Teatru snova".

Izabrali su treneri i ko će istrčati na teren od samog starta, a mora se priznati da je Murinjo izveo "ozbiljniju" postavu.

Na terenu će u postavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Junajteda biti i Ibrahimović i Pogba, povređenog Bajia menja Roho, dok je Kerik dobio šansu isred Felainija.

S druge strane nema Kolarova, umesto njega će po levom boku igrati Kliši, od starta je u postavi i mladi Aleiš Garsija, a nema Silve, De Brujnea i Kuna Aguera.

#MUNMCI team news:

A strong line-up from #MUFC

Maffeo & Garcia given rare starts for #MCFC

📻 https://t.co/NI1sjtGRxI#EFLCup pic.twitter.com/WuMqG0FXCx

— BBC 5 live Sport (@5liveSport) 26. октобар 2016.
Pogledaj vesti o: London,   Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kujate i Fernandez otreznili pomodrele Plavce! Bufalova magija očarala Sautempton i upropastila Sanderlend! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2016

Čekićari idu u četvrtfinale Liga kupa, Marokanac oduševio majstorijom koju je izveo....Pre bezmalo dve nedelje ubedljivo je slomljen Lester, u subotu je pregažen Mančester junajted, a onda je Čelsi doživeo snažno „otrežnjenje“. I to ponovo od gradskog rivala, samo što je posle Arsenala...

Nastavak na MozzartSport.com...

Huan Mata dodao kišobran Murinju, Junajtedu drugi mančesterski derbi sezone (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2016

Na Old Trafordu 1:0..Prvi put je Pep Gvardiola mogao da računa Kevina de Brujnea. Mančester Siti je tih dana delovao nedodirljivo. Mesec i kusur kasnije situacija se značajno zakomplikovala, ali svi ti problemi u Sitiju nisu ništa naspram onih koji more Mančester junajted posle u sudaru sa Čelsijem....

Nastavak na MozzartSport.com...

Izvučeni parovi četvrtfinala Liga kupa: Liverpulu najlkaše, Mančester Junajted na Vest Hem

Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2016, 08:08

Arsenal favorit, Njukasl može do polufinala..Čim su završeni svi mečevi osmine finala Liga kupa Engleske, obavljen je žreb za četvrtfinale...Iako je bilo moguće, u četvrtfinalu nećemo imati nijedan veliki derbi u kojem bi snage između sebe eventualno odmerili Arsenal, Mančester Junajted i...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.