Super Mario od leta na Bosforu?

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2016, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Super Mario' od leta na 'Bosforu'?

Liverpul će na sve načine ovoga leta pokušati da se otarasi Marija Balotelija. Prema pisanju britanskog 'Mirora' Baloteli bi sledeće sezone mogao da nosi dres Galatasaraja.

Sledeća stanica u karijeri 'Super Maria' bi mogao da bude Istanbul, jer je,  navodno, za napadača Liverpula zainteresovan turski Galatasaraj.

Turski klub se nalazi pod suzpenzijom UEFA zbog kršenja pravilnika oko finansija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i sledeće sezone neće učestvovati u evropskim takmičenjima. Zbog toga će redukovati budžet za plate igrača, a očekuje se da će igrači sa najvećim primanjima napustiti klub (pre svega Snajder i golman Muslera).

S obzirom na Balotelijeva primanja, koja iznose 80 hiljada funti nedeljno, pozajmica je puno realnija opcija.

Kako se navodi, 'Galata' u Baloteliju vidi zamenu za Buraka Jilmaza, koji je u januaru napustio klub i otišao u Kinu.

Baloteli je ove sezone igrao na pozajmici u Milanu, gde je odigrao 23 utakmice i postigao svega jedan gol.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Liverpul - Igrač Arsenala na meti, svim silama ka Dahudu!

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2016, 12:02

Jirgen Klop i Liverpul imaju nove mete, jedna je i igrač Arsenala...Pisali smo vam već o Liverpulu i njihovim problematičnim pozicijama, najviše su potrebni igrači na desnom krilu, kao i na poziciji levog beka. Ipak, traži se i još jedan fudbaler na sredini terena koji bi mogao da pravi konkurenciju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.