Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Feb.2016, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija protiv Kazahstana za prvu medalju u istoriji

Futsal reprezentacija Srbije večeras u Beogradskoj areni igra protiv Kazahstana meč za treće mesto na prvenstvu Evrope i prvu medalju u istoriji.

Selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević smatra da je Kazahstan ekipa za respekt, ali da će njegovi igrači učiniti sve da pobede i osvoje medalju.

"Kazahstan je selekcija za svaki respekt, ključni igrač Leo neće igrati zbog kartona, dok im je kapiten povređen. Ipak to ništa ne mora da znači. Učinićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sve da se bronzanom medaljom oprostimo od naše publike", rekao je Kovačević.

Sjajni golman Miodrag Aksentijević ističe da ekipa, uprkos velikoj iscpljenosti posle poraza od Rusije u polufinalu i dalje ima snage i motiva da se izdigne.

"Bronza se osvaja, a srebro dobija posle poraza. Još jedan motiv za nas, bili bismo presrećni da osvojimo bronzu, kao i cela nacija. To bi bila prava nagrada", jasan je Aksentijević.

Reprezentativac Aleksandar Živanović kaže da je u polufinalu propuštena velika šana, ali da je i polufinale sjajn rezultat.

"Moramo da podignemo glavu gore i ''pokidamo'' za treće mesto", izjavio je Živanović.

Utakmica između Srbije i Kazahstana igra se od 18.30 sati, dok se u finalu od 21 sat sastaju Španija i Rusija.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Futsaleri jure istorijsku medalju (18.30)

Izvor: B92, 13.Feb.2016

Futsal reprezentacija Srbije u Beogradskoj areni igra protiv Kazahstana meč za treće mesto na prvenstvu Evrope i prvu medalju u istoriji...Selektor Srbije Aca Kovačević smatra da je Kazahstan ekipa za respekt, ali da će njegovi igrači učiniti sve da pobede i osvoje medalju..."Kazahstan je selekcija...

Nastavak na B92...

Srbija izgubila medalju u futsalu

Izvor: Studio B, 13.Feb.2016

Futsal reprezentacija Srbije nije uspela da osvoji prvu medalju u istoriji, pošto je večeras poražena od Kazahstana sa 5:2 (1:0) u borbi za treće mesto na Evropskom prvenstvu u Beogradu...Pred 11.000 gledalaca u Areni, debitant na kontinentalnom šampionatu slavio je golovima Daglasa u 20, 30. i...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.