Skandal u Turskoj - Grk poželeo SVE NAJGORE Kaliniću!

Izvor: Sportske.net, 14.Apr.2017, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u Turskoj - Grk poželeo SVE NAJGORE Kaliniću!

Konferencija za medije nakon meča Fenerbahče - Gacijantep otišla je u lošem smeru pošto je trener gostujućeg tima uradio nešto neverovatno.

Košarkaški Fenerbahčea uspeli su da savladaju Gacijantep posle velikog preokreta, o čemu ste više mogli da čitate OVDE!

Ono što ljubitelji košarke nisu mogli da vide jesu stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koje su se dogodile neposredno nakon utakmice, a u glavnim ulogama su se našli trener gostujućeg tima Stefanos Dedas i srpski košarnaš Nikola Kalinić.

Trener Gacijantepa kratko je progovorio o dešavanjima na parketu posle utakmice, a onda poručio da Nikoli Kaliniću želi sve najgore!

"Moram da progovorim o Kaliniću. Posle utakmice mi je rekao neke jako ružne stvari. Nikad mu to neću zaboraviti i nikad mu neću oprostiti. Fenerbahčeu želim sreću nastavku sezone, ali Kaliniću želim sve najgore. Treba da ga je sramota" rekao je Dedas.

Grčki trener nije podelio sa novinarima detalje vezane za navodne uvrede koje je izgovrio Nikola Kalinić, zbog čega bi trebalo sačekati drugu stranu priče.

Nikola Kalinić je večerašnju utakmicu sa Gacijantepom završio sa 14 postignutih poena, dok je njegov sunarodnik Bogdan Bogdanović postigao 26.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL U TURSKOJ: Grčki trener poželeo SVE NAJGORE Nikoli Kaliniću

Izvor: Kurir, 14.Apr.2017

...Fenerbahče je posle velikog preokreta savladao Gacijantep u prvenstvenom meču, a veliki doprinos uspehu dao je Kalinić..Međutim, posle utakmice, na redovnoj konferenciji za medije Dedas je opleo po srpskom reprezentativci tvrdeći da je od njega trpeo uvrede.."Kalinić mi je posle utakmice rekao...

Nastavak na Kurir...

Oglasio se Kalina - Evo šta kaže o treneru Gacijantepa!

Izvor: Sportske.net, 14.Apr.2017

Nakon izjava trenera Gacijantepa koji je Nikoli Kaliniću poželeo "sve najgore", zamolili smo srpskog reprezentativca za komentar...Srpski košarkaš Nikola Kalinić dospeo je u žižu nakon duela Fenerbahčea i Gacijantepa koji je aktuelni šampion Turske dobio nakon velikog preokreta...Trener poraženog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.