Sirigu stigao u Sevilju! (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2016, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirigu stigao u Sevilju! (foto)

Salvatore Sirigu će biti novi golman Sevilje.

Sevilja je tražila prvog golmana za ovu sezonu, a najverovatnije će to biti Salvatore Sirigu, italijanski golman koji stiže iz PSŽ-a.

On je želeo da dobije garancije da će braniti u startnih 11 ove sezone, dobio ih je i odmah je dogovorio sve uslove sa Seviljom.

Kevin Trap je prvi izbor u PSŽ-u, Areola je takođe imao sjajnu sezonu u Viljarealu i vratio se u Pariz, pa je to razlog zašto Sirigu napusta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klub.

Stigao je u Sevilju na preglede, očekuje se da uskoro potpiše i ugovor.

Sirigu ima 29 godina, u PSŽ-u je bio od 2011. godine, a prethodno je bio član Palerma, Kremonezea i Ankone.

Za reprezentaciju Italije je branio 17 puta.

Salvatore Sirigu ya está en Sevilla para pasar las pruebas médicas y si todo va bien, firmar su contrato. pic.twitter.com/QlzHp0IuGi

— Sevilla Fútbol Club (@SevillaFC) August 25, 2016
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sirigu novi golman Sevilje

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Avg.2016

Italijanski golman Salvatore Sirigu napustiće Pari Sen Žermen i preću u Sevilju ukoliko uspješno prođe ljekarske preglede, objavio je španski klub...Sirigu će kada prođe formalnosti potpisati višegodišnji ugovor sa trostrukim uzastopnim osvajačem Lige Evrope, a ove sezone učesnikom Lige šampiona...Siriguov...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.