Šapić i Babić za predsednika VSS

Izvor: B92, 11.Sep.2013, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapić i Babić za predsednika VSS

Funkcioner DS Aleksandar Šapić i šef poslaničke grupe SNS u skupštini Srbije Zoran Babić kandidati su za predsednika Vaterpolo saveza Srbije (VSS).

Šapića, legendarnog reprezentativca su predložili Partizan, Singidunum, Zemun i Novi Beograd, dok su iza Babićeve kandidature stali Radnički i Taš 2000.

O kandidatima će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odlučivati predstavnici klubova na sednici Skupštine, koja će biti održana 18. septembra u Beogradu sa početkom u 12 sati.

Mesto predsednika VSS ostalo je upražnjeno nakon smene dugogodišnjeg prvog čoveka Velibora Sovrovića.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šapić i Babić za predsednika VSS

Izvor: B92, 11.Sep.2013

Funkcioner DS Aleksandar Šapić i šef poslaničke grupe SNS u skupštini Srbije Zoran Babić kandidati su za predsednika Vaterpolo saveza Srbije (VSS)...Šapića, legendarnog reprezentativca su predložili Partizan, Singidunum, Zemun i Novi Beograd, dok su iza Babićeve kandidature stali Radnički...

Nastavak na B92...

VSS - Počinje predsednička trka, Šapić vs Babić!

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2013

Vaterpolo savez Srbije potvrdio da su kandidature za novog predsednika VSS podneli Aleksandar Šapić i Zoran Babić. Još uvek postoji mogućnost da još neko uđe u 'trku'.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.