Sajam promašaja u Grčkoj (video)

Izvor: B92, 23.Dec.2010, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam promašaja u Grčkoj (video)

Druga grčka liga sigurno nije jedna od kvalitetnijih liga u Evropi, ali uzbuđenja ne nedostaje.

Tako je publika na utakmici između Verije i Levadiakosa imala priliku da se samo u jednom napadu nagleda gol šansi i promašaja što negde ne bi za nekoliko utakmica.

Iako je Verija na kraju pobedila 1:0, posle meča se sigurno više nego o trijumfu pričalo o neverovatnim promašajima trojice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << domaćih igrača.

Tek da se zna, glavne uloge pripadaju Georgiosu Saitiotisu, Nikolaosu Kalcasu i Nikolaosu Georgijadisu koji je otvorio i završio seriju promašaja ispred gola Levadiakosa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte: Serija promašaja pred golom za Ginisa! /video/

Izvor: Blic, 24.Dec.2010, 11:15

Neverovatna serija promašaja, možda i nikada do sada viđena u svetu fudbala, zabeležena je u drugoj grčkoj ligi. ..Na utakmici Verije i Levadijakosa domaći su kod rezultata 0:0 krenuli u jedan napad koji nije obećavao mnogo...Lopta je ubačena sa leve strane a onda se u roku od devet sekundi dva...

Nastavak na Blic...

ŠAMPIONI NEMOGUĆEG PROMAŠAJA (VIDEO)

Izvor: Kurir, 24.Dec.2010

ATINA - Neverovatno, ali istinito.. Na utakmica između timova druge grčke lige Verije i Levadiakosa, malobrojna publika je svedočila nesvakidašnjem događaju. Domaćin je pobedio 1-0, ali pobeda je mogla biti ubedljivija da se se nije desila serija promašaja u nizu...Na svu sreću, video kamera...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.