Rolan Garos (kvalifikacije): Srbi polovično

Izvor: Mondo, 22.Maj.2017, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rolan Garos (kvalifikacije): Srbi polovično

Prvog dana kvalifikacionih borbi u Parizu na terenu su bila dva srpska tenisera

Foto: Guliver/Getty images/Clive Brunskill

Počelo je... U Bulonjskoj šumi krenule su borbe za mesta u glavnom žrebu Rolan Garosa.

Na terenu su prvog dana kvalifikacije igrali samo teniseri. Srbija je imala dva predstavnika i ostvarila je polovičan učinak.

Laslo Đere izborio je plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u drugu kvalifikacionu rundu, pošto je na startu pobedio Benjamina Bekera iz Nemačke u tri seta - 6:2, 2:6, 6:3.

Đere, koji je 135. igrač na ATP listi, za sledećeg rivala imaće još jednog Nemca, Oskara Otea, 218. igrača sveta.

Za razliku od Đerea, Miljan Zekić odmah je eliminisan. Njega je izbacio domaći takmičar Vinsan Milo posle sat i po vremena igre - 6:3, 6:4.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP Ženeva: Škugor izbacio Robreda, sledeći je Kveri

Izvor: N1 televizija, 22.Maj.2017

Hrvatski teniser Franko Škugor plasirao se u drugo kolo ATP turnira serije 250 u Ženevi, pošto je na startu u tri seta, posle preokreta savladao iskusnog španskog tenisera Tomija Robreda...Prvi set dobio je Robredo, nekada peti teniser sveta, 6:3. Međutim, posle toga igra 271. igrača sveta se raspala...

Nastavak na N1 televizija...

Đere pobedom počeo kvalifikacije za Rolan Garos

Izvor: Press, 23.Maj.2017, 09:47

Prvi od naših tenisera u kvalifikacijama nastupio je Laslo Đere (22), koji je pobedio u prvom meču dana neugodnog veterana Bendžamina Bekera s 2:1. . foto: novosti.rs. Na terenima Rolan Garosa u Bulonjskoj šumi u ponedeljak je...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.