Izvor: HotSport.rs, 16.Jan.2017, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIVERSOVA SIMULTANKA U PIREJU: PAO eliminisao večitog rivala u polufinalu kupa! (VIDEO)

Košarkaši Panatinaikosa slavili su u dvorani „Mira i prijateljstva“, protiv Olimpijkosa rezultatom 77:67 i plasirali se u finale kupa Grčke.

Najzaslužniji za veliku pobedu „zelenih“ bio je Amerikanac, Kej Si Rives, koji je odigrao fenomenalnu partiju u Pireju, postigavši 27 poena.
Panatinaikos je ključnu razliku napravio sredinom poslednje deonice kada je otišao na velikih plus 12, a tu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prednost sigurno su zadržali do kraja i plasirali se u 13. uzastopno finale nacionalnog kupa.

Pored Riversa u gostujućem timu dobru partiju odigrali su i Keni Gebrijel, koji je ubacio 14 poena, kao i Kalates i Singlton koji su dodali po 11 poena.
U ekipi Olimpijakosa najviše istakli Vangelis Mancaris sa 16 poena a Jorgos Priznezis je dodao 13. Naš Nikola Milutinov na parketu je proveo svega devet minuta i za to vreme ubacio 2 poena.
Protivnik Panatinaikosa u finalu biće solunski Aris, koji je pre dva dana savladao AEK, posle neizvesne završnice rezultatom 77:76.
The post RIVERSOVA SIMULTANKA U PIREJU: PAO eliminisao večitog rivala u polufinalu kupa! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) ZELENI POBEDILI CRVENO-BELE: Pogledajte žestok sukob igrača Olimpijakosa i Panatinaikosa

Izvor: Kurir, 16.Jan.2017

...Crveno-beli su dobili sva tri prethodna velika derbija ove sezone, ali su zeleni uspeli da peti put uzastopno eliminišu ljutog rivala na putu do finala Kupa..Kej Si Rivers je bio najzaslužniji za trijumf Panatinaikosa sa 27 poena On je "dodatni motiv" za blistavu rolu dobio posle koškanja sa Kostasom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.