Povratak veziste Čelsija

Izvor: S media, 11.Nov.2010, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak veziste Čelsija

Reprezentativac Engleske i vezista Čelsija, Frenk Lampard, mogao bi narednog vikenda da se vrati na teren posle pauze još od avgusta.

"Plavci" u nedelju igraju protiv Sanderlenda, a iz londonskog kluba najavljen je povratak Lamparda posle oporavka od operacije bruha.

Premijer: "Mršav" derbi Mančestera, Čelsi čuva vrh

Blekpul pod istragom

Utrostručen dug Boltona

Čelsi je i bez jednog od najboljih igrača u istoriji kluba igrao dobro, pa se posle 12. kola nalazi na vodećoj poziciji Premijer lige.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Lampard se vraća na teren

Izvor: Blic, 11.Nov.2010

Fudbalski reprezentativac Engleske Frenke Lampard trebalo bi da se vrati u tim Čelsija na nedeljnoj prvenstvenoj utakmici sa Sanderlendom...Lampard nije igrao od avgusta, kada je podvrgnut operaciji bruha. Čelsi je trenutno lider engleske Premijer lige, pošto je na 12 utakmica sakupio 28 bodova. Kao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.