Ovako izgleda Barsin dres za narednu sezonu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2017, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda Barsin dres za narednu sezonu! (foto)

Fotografije su procurele, Barsa će ovako izgledati sa novim sponzorom na grudima.

Čelnici fudbalskog kluba Barselona potpisali su ugovor sa japanskom internet kompanijom "Rakuten", koja se bavi i trgovinom eletronskih uređaja.

Oni će generalni spoznor "Blaugrane" postati od naredne sezone, te će njihovo ime zameniti "Katar ervejz" na dresovima aktuelnog prvaka Španije.

Katalonski klub će od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novog sponzora zarađivati 55 miliona evra godišnje, a dobiće i milion i po evropskih novčanica ukoliko osvoji La Ligu, pet ukoliko osvoji Ligu Šampiona.

Suma sumarum, u Barsi se nadaju da će od novog sponzora ukupno inkasirati oko 220 miliona, u naredne četiri godine, na koliko je potpisan ugovor sa japanskom kompanijom.

To je drugi najunosniji ugovor ove vrste u fudbalu, a daleko ispred na prvom mestu je Mančester junajted, koji od "Ševroleta" na godišnjem nivou zaradi oko 71 milion evra.

U medijima su se pojavile i slike novih dresova Barse, koje će Mesi i društvo nositi od naredne sezone, a u nastavku pogledajte kako će izgledati.

Foto: screenshot  - 101greatgoals.com
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGROMNA PROMENA: Barselona menja dres i postaje ‘neprepoznatljiva’ (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Mar.2017

Naravno, dok se navijači ne naviknu.. Kataloncima na uniformi nikada u ovoj meri nije dominirala plava boja.. Od sledeće sezone će Barselona nositi dres koji će samo po srredišnjem delu imati uske crvene linije, iako je prethodnih godina, decenija… imala crveno plavi dres na pruge, sa istom merom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.