Izvor: Telegraf.rs, 03.Dec.2014, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos-PAOK: Prekid meča i pre početka, golman nije hteo na gol (VIDEO)

Navijači Olimpijakosa bakljadom napravili sjajnu uvertiru za veliki grčki derbi koji je kasnio i zbog toga što je golman PAOK-a bio na meti pomenutih fanova

Ništa drugačije se i nije očekivalo u velikom grčkom derbiju! Meč između Olimpijakosa i PAOK-a, zakazan za 18.30 minuta, nije počeo na vreme zbog velike bakljade domaćih navijača par trenutaka ranije.

Strana na kojoj se nalazio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << gol PAOK-a nije se video od dima, a gostujući golman nije želeo da se vrati na gol jer su ga pristalice Olimpijakosa gađale raznoraznim predmetima.

Tek na intervenciju bezbednjaka golman Glikos je, iako mrzovoljan, stao među stative.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Pogledajte kako su navijači Olimpijakosa gađali bakljama fudbalere PAOK-a

Izvor: Vesti-online.com, 03.Dec.2014

Derbi grčkog šampionata Olimpijakos - PAOK nije mogao da prođe bez incidenata. Sa tribina stadiona "Karaiskaki", dok su se gostujući fubaleri zagrevali, pre početka meča, uletelo je nekoliko baklji, pa su solunski crno-beli morali da se vrate u svlačionicu...Pogledajte zapaljive scene u Pireju:.. ...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.