Odbojkašice Srbije poražene i od Italije

Izvor: Blic, 13.Nov.2011, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije poražene i od Italije

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doživela je novi poraz na Svetskom kupu u Japanu pošto je u Saporou, u utakmici 3. kola 3. runde turnira, izgubila od Italije sa 3:0 (29:27, 25:19, 25:20)

Bio je to peti poraz evropskih šampionki u osmom meču. One su odlično započele meč protiv neporaženih Italijanki, imale su 10:4 i 13:7, da bi u finiš ušle sa prednošću od 20:17. Ipak, rivalke se nisu predale, izjednačile >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su, a zatim i u uzbudljivoj završnici stigle do prvog seta - 29:27.

To je prilično demoralisalo izabranice Zorana Terzića koje su u igri ostale do finiša drugog seta kada su Italijanke definitivno prelomile meč (25:19) i potom rutinski privele meč kraju - 25:20.

Na Svetskom kupu sada predstoje dva slobodna dana. Reprezentacije putuju u Tokio gde će se odigrati mečevi poslednje runde prvog kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Londonu naredne godine.

Najbolje srpske odbojkašice sledeću utakmicu igraju u sredu 16. novembra protiv Dominikanske Republike, a taj meč počinje u 03,00 h po našem vremenu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRPSKE ODBOJKAŠICE IZGUBILE OD ITALIJE

Izvor: Kurir, 13.Nov.2011

TOKIO - Italija je i dalje jedina neporažena ekipa na Svetskom kupu u Japanu...Osmi trijumf Italijanke su ostvarile protiv Srbije, u meču u kome je, ispostavilo se, presudan bio prvi set. Podmlađena i oslabljena reprezentacija Srbije pretrpela je peti poraz na DžI Svetskom Kupu 2011. u Japanu, a...

Nastavak na Kurir...

Lekcija odbojkašicama i od Italijanki

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2011

Ženska odbojkaška reprezentacija doživela je i peti poraz na Svetskom kupu u Japanu. Izabranice Zorana Terzića ovoga puta su položile oružje pred Italijankama, koje su slavile sa ubedljivih 3:0.

Nastavak na Sportske.net...

Odbojkašice Srbije izgubile od Italijanki u Japanu

Izvor: Politika, 13.Nov.2011

Svetski kup za odbojkašice: Italija – Srbija 3:0 (29:27, 25:19, 25:20). – Danas i sutra slobodni dani, pa poslednja tri kola u Tokiju..I posle utakmice s našim odbojkašicama Italijanke ostaju jedina neporažena reprezentacija na Svetskom kupu u Japanu. Naš tim je izgubio u Saporu s 3:0 (29:27,...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.