Obradović ostaje u Panatinaikosu?

Izvor: B92, 30.Maj.2012, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović ostaje u Panatinaikosu?

Trener košarkaša Panatinaikosa Željko Obradović potpisaće je novi dvogodišnji ugovor sa upravom atinskog kluba prenose grčki mediji.

Srpski stručnjak sastao se navodno, pre treće utakmice grčkog plej ofa, sa vlasnicima kluba braćom Gianakopoulos i dogovorio saradnju do 2014.godine.

Predviđeni budžet za narednu sezonu je između 13 i 15 miliona evra, u zavisnosti od pojačanja, a stub igre u narednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezoni biće Dimitris Dijamantidis, Kostas Kajmakoglu i Majk Batista.

Klub će najverovatnije napustiti Aleks Marić, koji bi trebalo da pređe u Makabi iz Tel Aviva zajedno sa Romanom Satom kome ugovor ističe tek naredne sezone, ali je izjavio da želi bezbedniju zemlju za svoju porodicu. Na izlaznim vratima su i Pat Kalatis i Dejvid Logan i Stivi Smit.

Predviđa se da bi prvo pojačanje Panatinaikosa mogao biti košarkaš Makabija Sofoklis Skorcanitis.

Obradović je za 12 sezona koliko je u Panatinaikosu osvojio deset titula u domaćem prvenstvu i pet titula u Evroligi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović veran Zelenima

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Maj.2012

Željko Obradović se sastao sa čelnicima Panatinaikosa i razgovarao o budućnosti. Kako grčki sajt „Eurohups“ saznaje, pričali su ne samo o narednoj sezoni, već o onome što će se dešavati do leta 2014!. Doduše, predlog vlasnika Tanasisa Janakopulosa i njegovog nećaka Dimitrisa Janakopulosa...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Obradović produžava ugovor s Panatinaikosom

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Maj.2012

Trener košarkaša Panatinaikosa Željko Obradović potpisaće je novi dvogodišnji ugovor sa upravom atinskog kluba prenose grčki mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.