NHL: Ovečkin brojao do četiri

Izvor: B92, 11.Dec.2013, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NHL: Ovečkin brojao do četiri

Protekle noći u NHL ligi odigrano je 12 utakmica, a najzanimljiviji duel odigrali su Vašington Kapitalsi i Tamba Bej Lajtning, u kojem je viđeno 11 golova.

Kapitalsi su došli do sjajne pobede sa 6:5, tek posle izvođenja penala, a najbolji u tom trijumfu bio je Aleksander Ovečkin, koji je postigao četiri gola.

Vašington je loše ušao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u meč, Tampa Bej je poveo sa 3:0 već posle 11 minuta, da bi potom usledilo buđenje. Ovečkin je pokrenuo domaći tim, ali je morao i da ga spašava u poslednjim trenucima, pošto je baš tada pogodio za produžetak.

U produžetku nije viđen nijedan gol, da bi Kapitalsi slavili posle penala, pošto su bili bolji sa 3-2. Zanimljivo je takođe da je Ovečkin promašio penal.

Rezultati:

Bafalo – Otava 2:1

Vašington – Tampa Bej 6:5

Kolumbus – Nju Džersi 5:4

Montreal – Los Anđeles 0:6

Florida – Detroit 3:2

Njujork Rendžers – Nešvil 1:4

Vinipeg – Sent Luis 1:2

Dalas – Čikago 2:6

Kolorado – Finiks 1:3

Kalgari – Boston 1:2

Edmonton – Karolina 4:5

San Hoze – Njujork Ajlanders 2:3

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NHL: Ovečkin brojao do četiri

Izvor: B92, 11.Dec.2013

Protekle noći u NHL ligi odigrano je 12 utakmica, a najzanimljiviji duel odigrali su Vašington Kapitalsi i Tamba Bej Lajtning, u kojem je viđeno 11 golova...Kapitalsi su došli do sjajne pobede sa 6:5, tek posle izvođenja penala, a najbolji u tom trijumfu bio je Aleksander Ovečkin, koji je postigao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.