Mihajlović: Nedostaje nam 11 igrača

Izvor: B92, 10.Okt.2013, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Nedostaje nam 11 igrača

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je da je predstojeći meč sa Japanom veoma važan, iako je prijateljski.

"Japan je odlična ekipa koja se među prvima plasirala na Svetsko prvenstvo. Reprezentacija je kompaktna, organizovana, vidi se da je predvodi Italijan (Alberto Zakeroni). Nama je ovaj meč vrlo bitan, iako je prijateljski. Ne želim da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pravim alibi, ali nedostaje nam 11 igrača i to će biti veliki problem", izjavio je Mihajlović.

“Zakeroni je moj veliki prijatelj, dva puta sam ga dovodio u Srbiju da drži predavanja. Drago mi je što ću ga ponovo videti, mnogo toga sam naučio od njega”, dodao je selektor Srbije.

Kapiten reprezentacije Branislav Ivanović ne očekuje da bi on mogao da bude novi rekorder po broju nastupa za reprezentaciju.

"To su statistički podaci, svaki igrač ima svoju karijeru i ciljeve. Igraću za Srbiju koliko budem zaslužio. Stići njega (Dejana Stankovića) mislim da je nemoguće", rekao je igrač Čelsija koji će protiv Japana igrati 65. meč za Srbiju čime će postati sedmi po broju nastupa u istoriji nacionalnog tima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mihajlović: Nedostaje nam 11 igrača

Izvor: B92, 10.Okt.2013

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je da je predstojeći meč sa Japanom veoma važan, iako je prijateljski..."Japan je odlična ekipa koja se među prvima plasirala na Svetsko prvenstvo. Reprezentacija je kompaktna, organizovana, vidi se da je predvodi Italijan (Alberto Zakeroni)....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.