Medvedev pozvao Vučića da poseti Moskvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2015, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medvedev pozvao Vučića da poseti Moskvu

Premijer Rusije Dmitrij Medvedev pozvao je premijera Srbije Aleksandra Vučića da poseti Moskvu. Poziv Vučiću preneo je ambasador Rusije Aleksandar Čepurin tokom njihovog današnjeg susreta u Vladi Srbije. Vučić i Čepurin su razgovarali o političkoj i ekonomskoj saradnji dve države.

Dvojica sagovornika ocenila su da će predstojeća razmena poseta na visokom nivou značajno doprineti unapređenju odnosa Srbije i Rusije, s obzirom na to da je u pripremi i nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << međudržavnih sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja, kulture i drugih.

Predsednik srpske Vlade i ruski ambasador razmotrili su mogućnosti za saradnju u oblasti energetike, automobilske industrije, poljoprivredne proizvodnje, hemijske industrije, građevinarstva i turizma.

Očekuje se da će predstavljanje Srbije na Sanktpeterburškom ekonomskom forumu dati značajan impuls toj saradnji, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s međima.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Ambasador Rusije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Medvedev pozvao Vučića u Moskvu

Izvor: B92, 23.Apr.2015

Premijer Rusije Dmitrij Medvedev pozvao je premijera Srbije Aleksandra Vučića da poseti Moskvu...Poziv Vučiću preneo je ambasador Rusije Aleksandar Čepurin tokom njihovog susreta u Vladi Srbije...Vučić i Čepurin su razgovarali o političkoj i ekonomskoj saradnji dve države...Dvojica sagovornika...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.