Matić starter, Čelsi u 16 FA kupa

Izvor: B92, 26.Jan.2014, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić starter, Čelsi u 16 FA kupa

Nemanja Matić prvi put je bio starter za Čelsi otkako je došao iz Benfike, u pobedi njegovog kluba u šesnaestini finala FA kupa.

Čelsi je minimalnim rezultatom savladao Stouk Siti na svom terenu, golom Brazilca Oskara iz slobodnod udarca u 27. minutu.

"Plavci" su do kraja meča imali još nekoliko gol šansi, ali je Asmir Begović sprečio teži poraz nemoćnog Stouka. Ceo meč na Stamford Bridžu odigrao je i Branislav Ivanović.

Uprvom meču u nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fulam je remizirao u blatnjavom Šefildu sa Junajtedom, a u subotu su posao završili Arsenal, Liverpul, Sanderlend, Kardif, Sautempton, Čarlton, Brajton, Hal, Šefild Vendzdej, Vigan, Mančester Siti, Svonsi i Everton.

FA kup, 1/16 finala:

Šefild junajted – Fulam 1:1

Porter 31 – Rodaljega 75

Čelsi – Stouk Siti 1:0

Oskar 27

subota:

Bornmut – Liverpul 0:2

Sanderlend – Kiderminster 1:0

Birmingem – Svonsi 1:2

Bolton – Kardif 0:1

Hadersfild – Čarlton 0:1

Mančester Siti – Votford 4:2

Port Vejl – Brajton 1:3

Ročdejl – Šefild Venzdej 1:2

Sautempton – Jeovil 2:0

Sautend – Hal Siti 0:2

Vigan – Kristal Palas 2:1

Stivenidž – Everton 0:4

petak:

Arsenal – Koventri Siti 4:0

Notingem – Forest Preston Nort End 0:0
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Matić starter, Čelsi u 16 FA kupa

Izvor: B92, 26.Jan.2014

Nemanja Matić prvi put je bio starter za Čelsi otkako je došao iz Benfike, u pobedi njegovog kluba u šesnaestini finala FA kupa...Čelsi je minimalnim rezultatom savladao Stouk Siti na svom terenu, golom Brazilca Oskara iz slobodnod udarca u 27. minutu..."Plavci" su do kraja meča imali još nekoliko...

Nastavak na B92...

Kakvi okršaji u osmini finala FA kupa: Siti na Čelsi, Arsenal čeka Liverpul

Izvor: Blic, 26.Jan.2014

Žreb za osminu finala FA kupa doneo je derbije, a bar dva pretendenta za trofej moraće da završe takmičenje...Čelsi je savladao Stouk golčinom Oskara iz slobodnjaka, a pulene Žozea Murinja odmah je sačekala vest da će put do četvrtfinala tražiti na gostovanju Mančester sitiju...Ni Arsenal...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.