MOŽE MU SE: A od Grujića – suknjica (VIDEO) (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Nov.2015, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOŽE MU SE: A od Grujića – suknjica (VIDEO) (FOTO)

O Marku Grujiću sa punim pravom priča cela fudbalska Evropa. Mladi 19-godišnji vezni igrač crveno-blih ima velikih zasluga što je Zvezda lider na tabeli i ima 16 uzastopnih pobeda….

Na današnjem meču je napravio fenomenalne finte koje se retko viđaju na našim prostorima:
Izvor: YouTube/Gagle >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << YT
I još kroz noge:
Foto: Instagram/grujicmarko Kako i sam kaže u komentarima, krenulo ga je…
The post MOŽE MU SE: A od Grujića – suknjica (VIDEO) (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

HITNA POMOĆ: Navijaču Spartaka pozlilo na tribinama (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Nov.2015

U uvodnim minutima utakmice u Subotici, umesto golova, videli smo ne tako prijatne scene na tribinama.. . Igrao se 12. minut utakmice između Spartaka i Partizana, kada je hitna pomoć morala da interveniše jer je nekom od navijača Subotičana pozlilo na severnoj tribini gradskog stadiona.. Nešto...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.