LUDI TIKET (-), petak, 678.660 dinara: Pad u trećem minutu nadoknade!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Feb.2016, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), petak, 678.660 dinara: Pad u trećem minutu nadoknade!

Izgledalo je da će se meč završiti poželjnim rezultatom za našeg kladioca, ali je Seltik sve upropastio

Naš igrač sa Novog Beograda bio je nadomak sjajnog dobitka posle deset pogođenih parova sa igrom ug 0-2 (ukupan broj golova na utakmici će biti dva). Sve je išlo kako treba sve dok Škoti nisu sve upropastili …

U Kupu Meksika Mineros je savladao Leon (2:0), a Čelaja je bila bolja od ekipe Monterej (0:2). U Kupu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Grčke Asteras je remizirao sa Olimpijakosom (1:1), a istim rezultatom završio se meč u Brazilu između ekipa Resende i Volta (1:1). Takođe u Brazilu, Ponte Preta savladao je Santos (0:2), a Audaks je poražen od ekipe Korintijans (0:1).

Milan je savladao Palermo (2:0), a Roda i Fajenord odigrali su meč bez golova (0:0). CD Univerzidad i Sao Paolo odigrali su meč bez  pobednika (1:1) kao i ekipe Flitvuda i Barnslija u Engleskoj 3 (1:1).

U Škotskoj Aberdin je savladao Seltik. golom u 93. minutu. Na kraju 2:1.

Uplata od 500 dinara i ukupan koeficijent 848 našem igraču mogli su da donesu 678.660 dinara, a u ovu sumu uračunat je i MOZZART bonus koji je na jedanaest odigranih parova bez igre konačan ishod dobitak povećao za 50 odsto, odnosno za 254.495 dinara.

Naš kladilac moraće ipak da se uteši benefitom „Naplati promašaj“ koji mu uplaćeni iznos množi sa pet, tako da je na kraju ipak zaradio 2.500 dinara.

Pratite MOZZART i na Vajberu

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDI TIKET, petak, 78.245 dinara: Učitelj iz Učiteljskog naselja!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Feb.2016

Naš kladilac sa beogradske Zvezdare, preciznije iz dela grada poznatog kao Učiteljsko naselje odigrao je sjajan tiket sastavljen od šest parova i tri igre. Sevilja je bila ubedljiva protiv Selte 4:0 (1:0) a naš igrač opredelio se za (kmb 1+I&2+II  (u prvom poluvremenu biće postignut jedan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.