Košarkašice Srbije pobedile Sloveniju i plasirale se u drugi krug Eurobasketa!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2017, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice Srbije pobedile Sloveniju i plasirale se u drugi krug Eurobasketa!

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Sloveniju sa 88:69  u meču trećeg kola grupne faze takmičenja na Eurobasketu.

Naše košarkašice su uspele da se plasiraju u sledeću rundu takmičenja u četvrtfinalnu,  jer su savladale rivalke sa više od šest poena razlike koliko im je bilo potrebno.

Sada zavisi da li će biti druge ili treće u grupi od duela Francuska - Grčka, koji je na programu kasnije od 20.30. Ako Grkinje izgube naše devojke su >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << druge, a ako pobede onda će sa trećeg mesta u osminu finala.  Sve zbog koš razlike

Najefikasnija u timu Srbije bile su Sonja Petrović sa 23 poena, Maja Škorić (6sk), Nevena Jovanović i Jelena Milovanović su ubacile po 11.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikad ne potcenjuj srce šampiona! Srbija zgazila Sloveniju i prošla u nokaut fazu

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jun.2017

Prva i najvažnija pobeda aktuelnog prvaka Evrope..Šampion Evrope je preživeo prvi krug! Košarkašice Srbije idu osminu finala kontinentalnog šampionata posle ubedljive pobede nad Slovenijom u Pragu - 88:69 (21:30, 23:11, 18:17, 26:11) u poslednjem kolu C grupe...I ne samo to, ostala je šansa da...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.