Keln potvrdio: Podolski na leto pojačava Arsenal!

Izvor: Blic, 30.Apr.2012, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keln potvrdio: Podolski na leto pojačava Arsenal!

Vest koja se nedeljama najavljivala dobila je i konačnu potvrdu, pošto je bundesligaš Keln saopštio da će njihov najbolji igrač Lukas Podolski od leta biti član Arsenala, javljaju engleski mediji.

Ni Arsenal ni Keln nisu želeli da saopšte vrednost transfera, ali je sigurno da će Podolski od naredne sezone biti veliko poajačanje za napad "tobdžija".

Pretpostavlja se da će se nemački reprezentativac preseliti u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << London za sumu od 11 miliona funti, koliko je ranije bilo dogovoreno.

"Prelazak u Arsenal pruža mi mogućnost da igram u jednom od najvećih klubova i na visokom nivou. Ovo je velika prilika da unapredim karijeru, odluku nisam lako doneo zbog Kelna, grada i navijača koji mi posebno znače", rekao je Podolski.

Ubojiti napadač je istakao da će mu Keln ostati zauvek u srcu i da će do kraja sezone dati sve od sebe da klub izbori opstanak u Bundeligi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podolski konačno u Arsenalu

Izvor: B92, 30.Apr.2012

Nemački fudbalski klub Keln potvrdio je da će napadač Lukas Podolski po završetku sezone preći u londonski Arsenal...Finansijski detalji transfera nisu saopšteni, kao ni dužina ugovora koji će Podolski potpisati sa "tobdžijama"...Podolski je ponikao u Kelnu, zatim je 2006. godine otišao u Bajern,...

Nastavak na B92...

Podolski napustio Keln

Izvor: NaDlanu.com, 30.Apr.2012

KELN, 30. aprila 2012. (Beta-AP) - Fudbalski klub Keln potvrdio je u ponedeljak da će nemački reprezentativac Lukas Podolski napustiti ekipu i da će otići u engleski Arsenal... KELN, 30. aprila 2012. (Beta-AP) - Fudbalski klub Keln potvrdio je u ponedeljak da će nemački reprezentativac Lukas Podolski...

Nastavak na NaDlanu.com...

Podolski napustio Keln i odlazi u Arsenal

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2012

Fudbalski klub Keln potvrdio je danas da će nemački reprezentativac Lukas Podolski napustiti ekipu i da će otići u engleski Arsenal.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.