Kapiten Tromsa: Sve osim pobede biće razočarenje

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Avg.2012, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten Tromsa: Sve osim pobede biće razočarenje

Trener Tromsa Per–Matijas Hegmo prvo je poželeo dobrodošlicu ekspediciji srpskog šampiona, a zatim obećao da će njegov tim učiniti sve da na terenu bude bolji.
Dobrodošli u Pariz sa severa. Znamo da Srbija ima jaku fudbalsku kulturu, puno dobrih igrača i unapred se radujemo ovom susretu. Dosta dugo smo se pripremali za ovaj meč, igrali između ostalog sa Šahtjorom i Anžijem, kompletni smo jer su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << neki igrači vratili sa Olimpijskih igara i nadamo se najboljem.
Kapiten norveškog tima Mika Kopinen istakao je da će ekipa učiniti sve da nametne svoj stil i da se na domaćem terenu „ne plaši ni Barselone”:
Imali smo već četiri utakmice u Evropi i prošli smo veoma dobro. Uvek kod kuće igramo našu igru, mislim da i Barseloni možemo da pariramo na našem terenu. Mislim da će biti „gusto“, ali sve osim pobede biće razočaranje.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kapiten Trumsa: I protiv Barselone idemo na pobedu!

Izvor: Sportal.rs, 22.Avg.2012

Od izveštača iz Trumsa - Kapiten Trumsa Mika Kopinen smatra da bi sve osim pobede norveškog tima protiv Partizana u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu Evrope bilo neuspeh.

Nastavak na Sportal.rs...

Norvežani zadovoljni rezultatom protiv Partizana

Izvor: NaDlanu.com, 24.Avg.2012, 11:14

Trener Tromsa Per Matijas Homgo rekao je posle utakmice sa Partizanom da se raduje revanšu u Beogradu jer njegova ekipa voli da igra u gostima... "Imali smo dobrih šansi, odlične prodore preko bokova i kroz sredinu. Ovo je svakako dobar rezultat za nas, jer mi volimo da igramo u gostima. Siguran sam...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.