Huande Ramos na klupi Dnjepra

Izvor: Blic, 02.Okt.2010, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huande Ramos na klupi Dnjepra

Bivši trener Reala Huande Ramos preuzeo je Dnjepar iz Dnjepropetrovska.

Španac je potpisao četvorogodišnji ugovor sa ukrajinskim klubom, a tamo će mu se priključiti i bivše osoblje iz "kraljevskog" kluba - Huan Ramon Lopez Muniz i Manolo Alvarez.

Dnjepar zauzima treće mesto u ukrajinskom prvenstvu nakon 11 kola i juri velikane Dinamo iz Kijeva i Šahtjor.

Ramos je sa Seviljom dva puta osvajao bivši Kup UEFA i jednom Superkup Evrope, nakon čega je preuzeo Totenhem gde mu je karijera krenula silaznom putanjom uprkos angažmanu u Realu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Huande Ramos preuzeo Dnjepar

Izvor: B92, 03.Okt.2010, 11:45

Španski fudbalski stručnjak Huande Ramos imenovan je za novog trenera ukrajinskog Dnjepra iz Dnjepropetrovska...Bivši trener Real Madrida i Totenhema sa Ukrajincima je potpisao četvorogodišnji ugovor...Ramos je na mestu trenera zamenio bivšeg sovjetskog reprezentativca Vladimira Besonova, koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.