Gotovo - Dogovorili se Totenhem i Njukasl!

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2016, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo - Dogovorili se Totenhem i Njukasl!

Kao što je bilo najavljeno, igrač Totenhema preseliće se u Njukasl.

Engleski mediji večeras su potvrdili da će Andros Tauzend od ove zime biti novi igrač Njukasla nakon što je Totenhem privhatio ponudu ''svraka'' da ga proda.

Finansijski detalji nisu poznati, ali su engleski mediji prethodnih dana pisali da Totenhem za engleskog reprezentativca traži 20 miliona evra.

Ovaj 24-godišnji reprezentativac Engleske nije uspeo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izbori za mesto u timu kod Maurisija Poketina, a Tauzend želi da bude standardan član u nekom klubu kako bi na leto izborio mesto na EP u Francuskoj.

Tauzend je ove sezone odigrao svega 64 minuta u Premijer ligi i jasno je da nije u planovima menadžera Maurisija Poketina, dok će Njukaslu biti značajno pojačanje u nastavku borbe za opstanak.

Očekuje se da će Tauzend i zvanično proći medicinske preglede i potpisati ugovor u narednih 48 sati.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mančester junajted zna ko je prava zamena ako De Hea ode?!

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2016, 01:08

U Mančester junajtedu razmišljaju i o planu B ukoliko David de Hea napusti klub...Engleski mediji prenose da je prvi pik golman Stouk sitija Džek Batlend, koji briljira ove sezone u Premijer ligi...Golman Stouka se svojim sjajnim partijama nametnuo i selektoru Roju Hodžsonu, koji mu je već ukazao...

Nastavak na Sportske.net...

Tim od 100 miliona evra " Njukasl kupio Taunzenda

Izvor: B92, 26.Jan.2016

Ekipa Njukasla nastavlja da se pojačava ovog januara, stiže i reprezentativni krilni napadač Andros Taunzend..."Svrake" su dogovrile transfer sa Totenhemom vredan 12 miliona funti za 24-godišnjeg igrača koji je ove sezone samo tri puta nastupio u Premijer ligi, kao rezerva...Taunzend, koji je deset...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.