Dodik: Republika Srpska garancija slobode za srpski narod

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jan.2015, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Republika Srpska garancija slobode za srpski narod

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je danas da je Republika Srpska garancija slobode za srpski narod.

"Evo nas u danu koji slavimo kao krunu svoje slobode. Šta bi nam bio Dan Republike ako ne dan u kome obilježavamo žrtvu koju smo podnijeli i podnosimo za slobodu", rekao je Dodik na svečanoj akademiji u Banjaluci povodom Dana i krsne slave Republike Srpske - Svetog arhiđakona Stefana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

On je zahvalio svima koji su učestvovali u stvaranju Republike Srpske, majkama koje su izgubile sinove, onima koji su bili ranjeni, zarobljeni i mučeni.

"Republika Srpska je iznad svih nas i naših života, jer nam predstavlja slobodu. Ako umanjimo Republiku Srpsku umanjićemo našu slobodu, a ako je izgubimo izgubićemo i slobodu", istakao je Dodik.

On je zahvalio i svima koji su od 1992. godine branili i odbranili Republiku Srpsku.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Republika Srpska - garancija slobode za srpski narod

Izvor: Cafe.ba, 09.Jan.2015

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je danas da je Republika Srpska garancija slobode za srpski narod..."Evo nas u danu koji slavimo kao krunu svoje slobode. Šta bi nam bio Dan Republike ako ne dan u kome obilježavamo žrtvu koju smo podnijeli i podnosimo za slobodu", rekao...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.