Crveno-beli bez bele zastave u Moskvi

Izvor: RTS, 12.Apr.2016, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-beli bez bele zastave u Moskvi

Košarkaši Crvene zvezde nalaze se u Moskvi, gde ih u naredna četiri dana očekuju dve utakmice plej-of runde sa jednim od favorita za osvajanje trofeja, ekipom CSKA. Prvi meč četvrtfinala Evrolige igra se od 19 časova.

Ekipa Dejana Radonjića samim plasmanom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u tu fazu takmičenja ostvarila je veliki uspeh i novi iskorak u Evropi, nakon plasmana u polufinale Evrokupa i dva uzastopna plasmana u Top 16 fazu elitnog evropskog takmičenja.
Međutim, iako je CSKA dobio ulogu velikog favorita u tim mečevima, crveno-beli najavljuju veliku borbu, i pored činjenice da je tim oslabljen odsustvom Marka Gudurića, koji nije otputovao sa ekipom u Moskvu.
Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će njegova ekipa pokušati da iznenadi domaćina u prvom meču četvrtfinala Evrolige.
"Kroz zadovoljstvo možemo da se setimo kako smo došli do ovoga kroz 26 mečeva. Idemo u goste timu koji je u dobroj poziciji, svake godine ima ambiciju da postane prvak Evrope, a i ove igraju odlično. Naše je da odigramo na najboljem mogućem nivou, da pružimo sve od sebe i vidimo šta će nam to doneti", rekao je Radonjić.
Prva utakmica između CSKA i Crvene zvezde igra se od 19 sati u moskovskoj areni Megasport. 
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Golim rukama i junačkim srcem na "Armiju"! (19.00) (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2016

Aktuelni šampion Srbije ispisao je klupsku istoriju plasmanom u četvrtfinale Evrolige, a sada ga očekuje najteži mogući rival u borbi za završni turnir koji se održava u Berlinu...Treću uzastopnu sezonu u Evroligi KK Crvena zvezda Telekom "začinio" je najvećim uspehom u klupskoj istoriji pošto...

Nastavak na Sportske.net...

UŽIVO: CSKA – Crvena zvezda

Izvor: Večernje novosti, 12.Apr.2016

Pred odlazak u Moskvu košarkaši Crvene zvezde su jasno stavili do znanja da ne idu sa belom zastavicom. Svesni su crveno-beli da je pred njima najteži zadatak u dosadašnjem toku Evrolige i da moraju da pobede jednog od glavnih favorita za osvajanje – CSKA. Prvi meč četvrtfinala elitnog takmičenja...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.