Brus Li ponovo u modi, Turci imaju svog Novaka Martinovića (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Maj.2016, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brus Li ponovo u modi, Turci imaju svog Novaka Martinovića (VIDEO)

Mai-gerijem na navijača

Kad nadležni organi ne reaguju raja uzima stvar u svoje ruke. A u Turskoj pod "raja" svrstavamo same fudbalere. Jer je ona prava raja sa tribina podivljala i počela redovno da pravi nerede po superligaškim terenima. Pre samo nedelju dana derbi Trabzona i Fenerbahčea prekinut je kada je jedan huligan koji se predstavljao kao navijač domaćeg tima uleteo na teren i dobrano izudarao pomoćnog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sudija. Ovog vikenda incidenti u drugoj ligi.

Karabuk je u jednom od ključnih mečeva u borbi za promociju dočekao Elazig, koji se upinje da sačuva mesto u baražu. Domaći su, pak, jurili ostanak na drugom mestu koje znači direktan plasman u elitu. Na kraju 2:2 što je rezultat kojim ni jedni ni drugi ne mogu da budu sasvim zadovoljni, ali očigledno da su ga u Karabuku teže primili.

Jedan navijač uleteo je na teren, sudiju gađao predmetom koji pomalo liči na čekić onih pravih sudija iz sudnica, ali je konačno savladan kada ga je fudbaler mai-gerijem bacio na teren?!

Erik Kantona, Novak Martinović, evo sada i neimenovani "junak" iz Elaziga. Jesu li to Brus Lijevi filmovi ponovo u modi?

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.