Boban Marjanović upoznao Baraka Obamu

Izvor: B92, 21.Dec.2016, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boban Marjanović upoznao Baraka Obamu

Odlazeći predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama iznenadio je Detroit Pistonse tokom njihove posete Beloj kući.

Stan van Gandi i svi igrači tima iz 'Motor Sitija' bili su gosti sekretara Obaminog kabineta Broderika Džonsona, da bi u jednom trenutku u sobu ušetao prvi čovek SAD.

Pozdravio se sa svim prisutnima i kratko porazgovarao sa svim članovima NBA tima iz Detroita, pa tako i našim Bobanom Marjanovićem.
Pogledaj vesti o: Barak Obama,   NBA

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako je Bobi Marjanović upoznao Baraka Obamu

Izvor: Press, 21.Dec.2016

Obama je košarkaše Detroit Pistonsa iznenadio i nenajavljeno se pojavio kako bi se sa njima pozdravio pa se tako jedan klasičan turistički obilazak pretvorio u ćaskanje sa najvažnijim stanarom Bele kuće . Centar Bobi...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.