Bez Miljkovića u kvalifikacijama za OI

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2012, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez Miljkovića u kvalifikacijama za OI

BEOGRAD -

Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Ivan Miljković neće igrati za nacionalni tim u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Londonu, kao ni u ovogodišnjem izdanju Svetske lige.

Selektor Igor Kolaković saopštio je danas imena igrača na koje računa za kvalifikacioni turnir u Bugarskoj (od 8. do 13. maja), kao i širi spisak za Svetsku ligu, na kojem se nalaze:

Tehničari: Vlado Petković, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Mihajlo Mitić, Nikola Jovović, Aleksa Brđović.

Korektori: Saša Starović, Aleksandar Atanasijević, Tomislav Dokić, Milija Mrdak.

Libera: Nikola Rosić, Filip Vujić.

Blokeri: Dragan Stanković, Marko Podraščanin, Milan Rašić, Borislav Petrović, Dejan Radić, Srećko Lisinac.

Primači: Bojan Janić, Nikola Kovačević, Miloš Nikić, Uroš Kovačević, Miloš Terzić, Miloš Vemić, Nemanja Petrić, Nikola Mijailović, Marko Ivović.

Odbojkaši Srbije u Svetskoj ligi igraće u A grupi zajedno sa selekcijama Rusije, Kube i Japana. Finalni turnir na programu je u Bugarskoj od 4. do 8. jula.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODBOJKA: Bez Miljkovića po vizu za London

Izvor: Mondo, 30.Mar.2012

Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije neće igrati za nacionalni tim u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Londonu, kao ni u ovogodišnjem izdanju Svetske lige.

Nastavak na Mondo...

Srbija bez Miljkovića u kvalifikacijama za London

Izvor: Studio B, 30.Mar.2012

Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Ivan Miljković neće igrati za nacionalni tim u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Londonu, kao ni u ovogodišnjem izdanju Svetske lige. ..Selektor Igor Kolakovic saopštio je imena igrača na koje računa za kvalifikacioni turnir u Bugarskoj (od 8. do 13....

Nastavak na Studio B...

Miljković: Ovo je definitivno kraj

Izvor: B92, 31.Mar.2012, 10:15

Dosadašnji kapiten srpskih odbojkaša Ivan Miljković potvrdio je da se oprostio od plavog dresa, prenosi "Sport"...Miljković se nije našao na spisku selektora Igora Kolakovića za ovogodišnje izdanje Svetske lige i kvalifikacije za Olimpijske igre, ali niko nije pomislio da je on završio sa reprezentacijom..."Trenutno...

Nastavak na B92...

Miljković se oprostio od reprezentacije Srbije

Izvor: BanjalukaLive.com, 31.Mar.2012

Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije i jedan od najboljih korektora na svijetu, Ivan Miljković, odlučio je da kaže "zbogom" igranju za nacionalni tim. Poslije 14 godina igranja u reprezentativnu dresu, Miljković je donio odluku da se povuče u 33. godini. "Trenutno su mi prioritet neke privatne...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.