Anri: Voleo bih da zaigram s Ezilom

Izvor: B92, 12.Dec.2013, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anri: Voleo bih da zaigram s Ezilom

Fudbaler Njujork Red Bula Tijeri Anri rekao je da bi voleo da zaigra sa Mesutom Ezilom,

"Voleo bih da igram u istom timu sa Ezilom. Podseća me na Robera Piresa. On deli lopte, ubrzava saigrače i daje golove, višestruko je koristan. Sve što je Arsenal uradio ove sezone, uradio je zahvaljujući njemu", rekao je legendarni napadač 'Tobdžija'.

Ezil je na početku ove sezone za 43 miliona funti prešao iz Real Madrida u Arsenal, za koji je do sada odigrao 18 utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i postigao pet golova, i jedan je od najzaslužnijih za to što Arsenal igra odlično.

Arsenal se trenutno nalazi na prvom mestu engleskog prvenstva sa 35 osvojenih bodova, a u Ligi šampiona, takmičenje po grupama je završio na drugom mestu u grupi i tako izborio plasman u osminu finala.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anri: Voleo bih da zaigram s Ezilom

Izvor: B92, 12.Dec.2013

Fudbaler Njujork Red Bula Tijeri Anri rekao je da bi voleo da zaigra sa Mesutom Ezilom,.."Voleo bih da igram u istom timu sa Ezilom. Podseća me na Robera Piresa. On deli lopte, ubrzava saigrače i daje golove, višestruko je koristan. Sve što je Arsenal uradio ove sezone, uradio je zahvaljujući njemu",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.