Adebajor pronašao klub i boriće se za titulu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2017, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adebajor pronašao klub i boriće se za titulu! (foto)

Bivši napadač Arsenala, Mančester sitija i Totenhema pronašao je klub u Turskoj.

Kako je preneo Skaj sport, Emanuel Adebajor se nalazi u Istanbulu na medicinskim pregledima i danas će potpisati ugovor sa tamošnjim Bašaksehirom.

Adebajor je bez kluba poslednjih nekoliko meseci, tačnije od kako je raskinuo ugovor sa Kristal Palasom.

Fudbaler iz Togao će potpisati ugovor na godinu i po dana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tako da će u Istanbulu ostati do juna 2018. godine.

Ovaj turski klub je drugi na tabeli u prvenstvu, sa samo dva boda manje od lidera Bešikštaša, tako da će biti veliki kandidat u borbi za titulu.

Yeni transferimiz Emmanuel Adebayor(@E_Adebayor) @MedipolSaglik Mega Hastanesi’nde sağlık taramasından geçti. | https://t.co/fpzYwMsTGj pic.twitter.com/6ARDvRUKLC

— İstanbul Başakşehir (@ibfk2014) January 31, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nikolas Anelka ima novi posao, nećete verovati gde!

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2017, 11:54

Nekada velika uzdanica reprezentacije Francuske i čovek koji je promenio veliki broj vrhunskih klubova, od danas ima novi posao...Nekadašnji fudbaler Čelsija, Real Madrida, Arsenala, PSŽ-a, Mančester sitija, Liverpula i Juventusa, između ostalih, sada je dobio novi posao u evropskom fudbalu...Nakon...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.