Sloboda Mićalović neoprezno vozila sa ćerkicama u kolima! (VIDEO)

Izvor: Story, 20.Nov.2014, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloboda Mićalović neoprezno vozila sa ćerkicama u kolima! (VIDEO)

Paparaco fotografi snimili su glumicu koja je u vožnji napravila čak tri prekršaja, i to dok je vozila ćerke na zadnjem sedištu.

Sloboda Mićalović, foto: Story arhiva

Sloboda Mićalović je čak tri puta prošla kroz crveno svetlo iako su u automobilu sa njom bile njene četvorogodišnje bliznakinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Vera i Mila.

Paparaci su pratili glumicu prilikom njenog odlaska do vrtića, gde je pokupila ćerkice i dalje sa njima nastavila bahatu vožnju prema stanu na Novom Beogradu, prenosi Kurir.

Ovim povodom redakcija Kurira kontaktirala je direktora Komiteta za bezbednost saobraćaja Damira Okanovića.

- Ako je tačno da je Sloboda prošla tri puta kroz crveno svetlo i ako se to odigralo u roku od deset minuta, onda je reč o nasilničkoj vožnji, za koju je predviđena obavezna kazna zatvora od 30 do 60 dana, 14 kaznenih poena, kao i devet meseci zabrane upravljanja vozilom. Ako je prekršaje napravila u vremenskom periodu dužem od deset minuta, onda je reč o tri odvojena prekršaja, za koja je predviđena novčana kazna od 15.000 do 30.000 dinara, šest kaznenih poena i tri meseca zabrane upravljanja vozilom. Kad se sve to sabere, dolazimo do cifre od 45.000 do 90.000 dinara, 18 poena i devet meseci zabrane upravljanja vozilom. S tim što za 18 poena sledi oduzimanje vozačke dozvole i vraćanje u školu na ponovno polaganje! Takođe, ako je tačno da su sa njom bila deca u kolima, dobija još dodatna dva kaznena poena i dva meseca zabrane upravljanja vozilom - istakao je Okanović.

Zbog čega je Sloboda žurila, zna samo ona, ali sa ovim ozbiljnim prestupom u saobraćaju, sada je upoznata i cela javnost. Pozvali smo Slobodu, ali je njen broj telefona poznat redakciji bio nedostupan.



Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.