SU: Sprečen ilegalni prelazak granice osam Sirijaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2014, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SU: Sprečen ilegalni prelazak granice osam Sirijaca

Granična policija sprečila je prošle noći krijumčarenje osam državljana Sirije preko mađarske granice kod Subotice.

Kako je saopšteno iz tužilaštva u Subotici, granična policija je sinoć nešto posle ponoći na putu ka državnoj granici sa Mađarskom zaustavila vozilo marke „citroen ksantija“, subotičkih registarskih oznaka, kojim je upravljao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 59-ogodišnji D.S. iz Subotice, kao i dva taksi vozila.

Radi se o vozilima „micubiši spejs star“, beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 50-ogodišnji R.P. iz Valjeva, koji je prevozio četiri strana ilegalna migranta državljana Sirije i „pežo 306“ valjevskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 23-ogodišnji R.N. iz Valjeva, koji je takođe prevozio četiri strana ilegalna migranta državljana Sirije.

Protiv osumnjičenih D.S., R.P. i R.N. Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici biće podneta krivična prijava zbog krivičnog dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Valjevci pokušali da prošvercuju 8 Sirijaca

Izvor: Kurir, 17.Okt.2014

Granična policija je sinoć nešto posle ponoći na putu ka državnoj granici sa Mađarskom zaustavila vozilo marke „sitroen ksantija“, subotičkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 59-godišnji D.S. iz Subotice, kao i dva taksi vozila..SUBOTICA - Granična policija sprečila je prošle noći...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.