Postignut dogovor o stalnoj kontakt grupi za primirje u Siriji

Izvor: Večernje novosti, 16.Feb.2017, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postignut dogovor o stalnoj kontakt grupi za primirje u Siriji

Šef ruske delegacije u pregovorima o sirijskoj krizi Sergej Veršinin saopštio je danas da je postignut dogovor o formiranju stalne kontakt grupe Rusije, Turske i Irana u cilju "očuvanja i učvršćivanja prekida neprijateljstava" Šef ruske delegacije u pregovorima o sirijskoj krizi Sergej Veršinin saopštio je danas da je postignut dogovor o formiranju stalne kontakt grupe Rusije, Turske i Irana u cilju "očuvanja i učvršćivanja prekida neprijateljstava".Danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je u Astani održana druga runda pregovora u kojoj su učestvovali predstavnici Rusije, Turske i Irana, sirijske vlade i opozicije.Veršinin je rekao da je sastanak u kazahstanskoj prestonici pomogao da se pripreme sveobuhvatniji mirovni pregovori pod okriljem UN u Ženevi.Sergej Afanasjev iz ruskog generalštaba izjavio je da je na sastanku postignut dogovor o mehanizamu razmene zatvorenika, pre svega žena i dece.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Postignut dogovor o stalnoj kontakt grupi za primirje u Siriji

Izvor: Blic, 16.Feb.2017

Šef ruske delegacije u pregovorima o sirijskoj krizi Sergej Veršinin saopštio je danas da je postignut dogovor o formiranju stalne kontakt grupe Rusije, Turske i Irana u cilju "očuvanja i učvršćivanja prekida neprijateljstava"...On #AJNewsGrid: A new round of Syria talks begins in Astana. What...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.