Policija sprečila ulazak izbeglica iz Sirije na teritoriju Srbije

Izvor: Press, 17.Okt.2014, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija sprečila ulazak izbeglica iz Sirije na teritoriju Srbije

Granična policija sprečila je prošle noći krijumčarenje osam državljana Sirije preko mađarske granice kod Subotice.
Kako je saopšteno iz tužilaštva u Subotici, granična policija je sinoć nešto posle ponoći na putu ka državnoj granici sa Mađarskom zaustavila vozilo marke „citroen ksantija“, subotičkih registarskih oznaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kojim je upravljao 59-ogodišnji D.S. iz Subotice, kao i dva taksi vozila.

Radi se o vozilima „micubiši spejs star“, beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 50-ogodišnji R.P. iz Valjeva, koji je prevozio četiri strana ilegalna migranta državljana Sirije i „pežo 306“ valjevskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 23-ogodišnji R.N. iz Valjeva, koji je takođe prevozio četiri strana ilegalna migranta državljana Sirije.



Protiv osumnjičenih D.S., R.P. i R.N. Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici biće podneta krivična prijava zbog krivičnog dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.
Pogledaj vesti o: Citroen,   Mitsubishi,   Subotica

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sprečen ilegalni prelazak granice osam Sirijaca

Izvor: Blic, 17.Okt.2014

Granična policija sprečila je prošle noći krijumčarenje osam državljana Sirije preko mađarske granice kod Subotice..Kako je saopšteno iz tužilaštva u Subotici, granična policija je sinoć nešto posle ponoći na putu ka granici sa Mađarskom zaustavila vozilo "„citroen ksantija"“, subotičkih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.