Kad vidite gde su se u ovom kamionu sakrili migranti, bićete ponosni na našu policiju kako su ih UOPŠTE OTKRILI! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2016, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad vidite gde su se u ovom kamionu sakrili migranti, bićete ponosni na našu policiju kako su ih UOPŠTE OTKRILI! (FOTO)

Posle jučerašnjeg slučaja sa dvojicom državljana Sirije, koji su rizikujući živote, pokušavali da se ilegalno domognu EU zakačeni ispod jednog kamiona, carinici su zajedno sa policijom 29. septembra 2016. godine, u ranim jutarnjim satima na graničnom prelazu Šid sprečili još osam stranih državljana da ilegalno pređu državnu granicu ka Republici Hrvatskoj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Foto: Uprava carina

Najpre su oko 4:20 časova u prikolici kamiona kragujevačkih registarskih oznaka, koji je vozio drveni pelet ka Italiji, pronađena trojica mlađih muškaraca iz Avganistana.

Sat kasnije su među džakovima plastičnog granulata koje je kamion beogradskih registarskih oznaka takođe vozio u Italiju, otkrivena još dva Avganistanca.

Foto: Uprava carina

I na kraju su oko 7 časova u makedonskom kamionu, koji se iz Makedonije uputio u Austriju natovaren suvim malterom, pronađena tri muškarca bez bilo kakve lične dokumentacije kod sebe.

Foto: Uprava carina

U sva tri slučaja su vozači pravili pauzu na obližnjoj benzinskoj pumpi, što je najčešći indikator za detaljan pregled, jer je već poznata stvar da migranti koriste ovakve situacije, da se uvuku u kamionske prikolice i ilegalno domognu EU.

Migrante nakon otkrivanja preuzima policija u dalju nadležnost.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.