Firmaš ubijen u Siriji će biti sahranjen u Moskvi

Izvor: B92, 28.Jun.2017, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Firmaš" ubijen u Siriji će biti sahranjen u Moskvi

Novosađanin Dimitrije Saša Karan koji je poginuo u Siriji kao dobrovoljac, biće sahranjen u Moskvi, javljaju “Večernje novosti“.

Kako se dodaje, u sredu će na Trgu slobode u Novom Sadu biti održana komemoracija.

25-godišnjak, koji je bio i vođa navijača Vojvodine je stradao boreći se na strani proruskih snaga protiv Islamske države u Siriji.

On je po informacijama koje su došle do pojedinih članova "Firme", nastradao pre dve nedelje, kada je u borbi naišao na nagaznu minu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novosađanina stradalog u Siriji sahranjuju u Moskvi

Izvor: Večernje novosti, 28.Jun.2017

Rodbina i prijatelji u sredu se opraštaju od Dimitrija Saše Karana, koji je poginuo kao dobrovoljac na sirijskom ratištu. Na Trgu slobode u Novom Sadu paralelno će biti održana komemoracija DIMITRIJE Saša Karan (25), jedan od vođa navijačke grupe "Firma" novosadske Vojvodine,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.