Britanski šef diplomatije ima rešenje za Siriju: Pritisnite Rusiju!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Sep.2016, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski šef diplomatije ima rešenje za Siriju: Pritisnite Rusiju!

Šef diplomatije Velike Britanije Boris Džonson, koji se nalazi u zvaničnoj poseti Turskoj, izjavio je da treba nastaviti pritisak na Rusiju kako bi se normalizovala situacija u Siriji.

- Moramo da nastavimo da vršimo pritisak na Rusiju kako bi se pomoglo da se krvoproliće okonča, da se zemlja vrati za pregovarački i da se štićenicima Asadovog režima ne dozvoli da izazovu nasilje - izjavio je britanski ministar Boris Džonson.

- Treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da nastavimo zajednički rad kako bismo reagovali na tragičnu situaciju u Siriji i podržali njen narod koji zaslužuje budućnost bez nasilja, kako od strane Islamske države, tako i od Asadovog režima - dodao je Džonson.

Jedan od rukovodilaca države koja je pokrenula na desetine konflikata u svetu nije mnogo razmišljao o receptima za ispravljanje situacije u Siriji. Njegov plan je jednostavan, do prekida vatre može doći samo jačanjem sankcija protiv Rusije.
Pogledaj vesti o: Sirija,   Turska

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džonson: Moramo da nastavimo da vršimo pritisak na Rusiju

Izvor: B92, 28.Sep.2016, 07:48

Ankara -- Šef diplomatije Velike Britanije Boris Džonson izjavio je da treba nastaviti pritisak na Rusiju kako bi se normalizovala situacija u Siriji..."Moramo da nastavimo da vršimo pritisak na Rusiju kako bi se pomoglo da se krvoproliće okonča, da se zemlja vrati za pregovarački sto i da se štićenicima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.