Otkriveni novi detalji: Mala nevesta pretučena na smrt?!

Izvor: Svet plus, 06.Apr.2016, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveni novi detalji: Mala nevesta pretučena na smrt?!

Iako je pronađena obešena u svom stanu, te je policija posumnjala na samoubistvo, novi detalji istrage pokazuju da je glumica iz serije "Mala nevesta",  Pratiša Banerdži na smrt pretučena.

Indijski producent Vita Gupa ogorčen je na medije i spekulacije da je mlada glumica izvršila samoubistvo, iako je po telu imala modrice netipične za osobu koja se obesi. Vikas i Pratišini prijatelji neposredno pre kremacije fotografisali su glumicu budući da su primetili neobične >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << modrice na njenom nosu, a onda je producent putem Fejsbuka objavio apel indijskim medijima.

"Ogorčen sam na čitavu situaciju i priču oko Pratišine smrti. Svako ko ju je poznavao znao je koliko je to divna osoba, vedra, vesela i da nikada ne bi digla ruku na sebe. Zato sam bio više nego šokiran kada su mi javili da je izvršila samoubistvo", naveo je Gupa u saopštenju i dodao:

"Njeni roditelji su potpuno skrhani od bola zbog ovako velikog gubitka i ne mogu da govore, ali ih i bez obzira na tu činjenicu novinari obilaze i ne pitaju ništa, već pišu ono šta im odgovara. Razne spekulacije samo pogoršavaju ovu situaciju… Priča da se ubila jer je bila u drugom stanju je strašna… Ko bi u to mogao da poveruje? Onaj ko je poznavao Pratišu sigurno ne…", nastavio je:

"Pratišini prijatelji i ja smo primetili da u njenoj vezi sa Raulom nešto ne funkcioniše kako treba i strašno se nerviramo jer nismo reagovali na vreme da joj pomognemo da izađe iz te loše priče… Eto, ni on nije detaljno ispitan, policija je prihvatila informaciju da su bili na zabavi do pet sati ujutru i ne dira ga… A šta ćemo sa tim što je Pratiša zvala drugaricu u sred noći, plakala i molila za pomoć?", zaključio je Vikas u svojoj ispovesti i naglasio da je namerno postavio fotografiju, kako bi se videle modrice koje je imala na licu.

An Open Letter To Mumbai Mirror Sanyukta Iyer MumbaiMirror.com Mumbai MirrorWhen Being Called Superman becomes an...

Posted by Vikas Gupta on Tuesday, 5 April 2016

 
Pogledaj vesti o: Serija Mala Nevesta

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.