Seka Aleksić otkrila koju će odluku doneti u januaru!

Izvor: Press, 18.Dec.2014, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić otkrila koju će odluku doneti u januaru!

Tačno je da sam dobila ponudu da glumim u jednom filmu, ali još ništa nisam potpisala i odlučiću u januaru, rekla je Seka i dodala da je u pitanju glavna uloga
Pevačica Seka Aleksić već je pokazala svoje glumačke sposobnosti u filmu "Mi nismo anđeli 3" u kom je glumila Smokvicu, a sada joj se smeši nova uloga.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pevačica je dobila ponudu da glumi u filmu koji će režirati Božidar Boža Nikolić, a koji će se zvati "Milioner u telu siromaha".

"Tačno je da sam dobila ponudu da glumim u jednom filmu, ali još ništa nisam potpisala i odlučiću u januaru", rekla je Seka i dodala da je u pitanju glavna uloga.

"Film se zove "Milioner u telu siromaha". U pitanju je komedija i to je super, jer je ljudima potreban smeh", rekla je pevačica u emisiji "Exkluziv".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čast mi je da glumim sa Sergejem Trifunovićem

Izvor: Mondo, 18.Dec.2014

Seka Aleksić otkrila da joj imponuje ponuda da deli platno sa slavnim glumcem..Foto: MONDO.. "Smokvica" iz filma "Mi nismo anđeli 3" Svetlana Seka Aleksić, otkrila je da joj je ponuđena glavna (ženska) uloga u novom filmu Bože Nikolića "Milioner u telu siromaha", ali i da će tek u januaru odlučiti...

Nastavak na Mondo...

Još jedna uloga: Seka dobila ponudu za film!

Izvor: Scandal.rs, 19.Dec.2014, 18:14

Posle uloge u filmu Mi nismo Anđeli 3, Seki Aleksić se smeši još jedna uloga i to najverovatnije glavna!..Radi se o tome da je pevačica dobila ponudu da glumi u filmu koji će režirati Božidar Boža Nikolić, a koji će se zvati Milioner u telu siromaha...- Tačno je da sam dobila ponudu da glumim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.