U četvrtak Sajam zapošljavanja u Rumi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2016, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U četvrtak Sajam zapošljavanja u Rumi

U Sportskom centru u Rumu u četvrtak 16. juna, u periodu od 11 do 13 časova, Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Sremska Mitrovica organizovaće Sajam zapošljavanja.

Učešće je prijavilo 17 poslodavaca koji su iskazali potrebu za zapošljavanjem više od 200 radnika.

Traže se: inženjeri mašinstva, mašinski tehničari za kompjutersko konstruisanje, proizvodni radnici, radnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na gradilištu, diplomirani inženjeri poljoprivrede za ratarstvo, diplomirani inženjeri zaštite bilja, traktoristi, elektomonteri sa iskustvom, bravari, varioci, frigomehaničari, montažeri, menadžer prodaje, ekonomisti, administrativni radnik, recepcionari, konobari, kuvari, spremačice, inženjer sistema kvaliteta, šivači, pakeri, krojači, tehničari u proizvodnji, stolar, operater na CNC mašinama, prenosi portal ozon.rs.

Nezaposlenima je na sajmu omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke. Tokom razgovora sa poslodavcima imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar utisak i lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju (CV) za veći broj slobodnih poslova, prema vlastitom izboru, navodi se u saopštenju NSZ.

U neposrednom kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju radne biografije, obavljaju preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.