Tamara Dragičević u sjajnom spotu Blah Blah Benda (VIDEO)

Izvor: Story, 30.Okt.2014, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Dragičević u sjajnom spotu Blah Blah Benda (VIDEO)

Blah Blah Band - beogradski bend prepoznatljiv po nesvakidašnje dobrim vokalima, kvalitetnom zvuku i odličnoj atmosferi koju pravi, obradovao nas je ekranizacijom svoje prve autorske pesme.

Foto: Promo

Ovaj bend iza sebe ima višegodišnje iskustvo u pravljenju dobrog štimunga širom Balkana i raznolik, bogat repertoar, koji nepogrešivo nalazi put do publike.

U svom sedmogodišnjem radu Blah Blah Band učestvovao je na dve Beovizije, bio prateći >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << bend Kemala Montena na njegovoj Ex YU turneji, bio deo proslava raznih eminentnih magazina, brendova i javnih ličnosti na obostrano zadovoljstvo, a istovremeno je nastupao u mnogim poznatim klubovima, kako prestonice, tako i mnogih drugih gradova Srbije i šire.

Blah Blah Band je ove godine objavio svoju prvu autorsku pesmu Neosvojivi u duetu sa Sanjom Dimitrijević, koju potpisuje Kristijan Kiki Rahimovski, a koja je na ovogodišnjim Sunčanim Skalama osvojila zavidno treće mesto. Spot za ovu pesmu uradio je Andrej Ilić i IDJ Team. Zvezda spota je svakako lepa i talentovana glumica Tamara Dragičević, koja se pojavljuje u ovom debitantskom ostvarenju.


Pogledaj vesti o: Tamara Dragičević

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.