Izvor: B92, 24.Sep.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna gužva pred koncert

Beograd -- Skoro sve karte za Madonin koncert na plaži Jaz su rasprodate, a ka Crnoj Gori ovih dana odlazi i veliki broj građana Srbije.

Zbog Madone su pojačani i autobuski i železnički saobraćaj, pa se procenjuje da će desetak hiljada posetilaca doći iz Srbije. Avionski saobraćaj je takođe pojačan, pa je juče letelo 15, a danas 18 aviona. Mesta praktično više nema.

Iz Beograda su juče dodata četiri vanredna autobuska polaska ka Crnoj Gori, dok će danas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saobraćati redovnih osam autobusa. Železnice Srbije pojačale su kompozicije novim vagonima, ali mesta u vozu ka Baru više nema.

Poslednje pripreme za Madonin koncert u Budvi privode se kraju.

"Procena menadžmenta Aerodroma 'Nikola Tesla' je da će sa i preko aerodroma u Beogradu, a za potrebe Madoninog koncerta, usluge koristiti preko 2.000 putnika", kaže Nikola Đukić, PR aerodroma "Nikola Tesla”.

Na samom Jazu u toku su poslednje pripreme za koncert i organizatori očekuju da će sve proteći u najboljem redu.

Prema planu turneje, koncert će trajati nešto više od dva sata, tokom kojih će Madona i njen tim izvesti veći deo pesama sa novog albuma, kao i nekoliko najvećih hitova u novim aranžmanima.

Ceo koncert biće u znaku inicijative za očuvanje planete. Inače, Madona će odsesti u predsedničkom apartmanu u hotelu Splendid u Budvi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sve spremno za Madonin koncert

Izvor: RTS, 25.Sep.2008, 10:37

Svetska pop diva Madona održaće na plaži Jaz, nadomak Budve, koncert u okviru turneje "Sticky and sweet", što je njen jedini nastup na prostorima bivše Jugoslavije. .Organizatori koncerta saopštili su da očekuju oko 70 hiljada posetilaca. .Koncert...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.