Izvor: Advertiser-Serbia.com, 28.Maj.2015, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi Industrial Design Weekend

Prvi Industrial Design Weekend i izložba unikatnog nameštaja, lampi i upotrebnih predmeta biće otvoreni u petak, 29. maja u 20 časova u galeriji Štab (Crnogorska 10) Saznajte na koji način industrijsko nasleđe pokreće i inspiriše dizajnere i umetnike? Zašto ovaj eko-kreativni trend u svetu ima mnogo poklonika i ko su autori na našoj sceni koji […] The post Prvi Industrial Design Weekend appeared first on Advertiser Serbia.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bitipatibi u Domu omladine, 29. maja

Izvor: DANuBeogradu.rs, 28.Maj.2015

U Domu omladine Beograda, 29. maja od 21.00, nastupiće bend Bitipatibi. Cena ulaznice je 400 RSD. Bitipatibi su jedan od najtalentovanijih novih underground rock sastava na našoj muzičkoj sceni. Nastali su 2009, i posle manjih i većih koncertnih pojavljivanja stekli puno poštovanje poklonika shoegaze...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.