Ministri od jutros na poplavljenim područjima

Izvor: Kurir, 21.Apr.2014, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministri od jutros na poplavljenim područjima

BEOGRAD - Ministri Vlade Srbije od jutros prisustvuju sednicama oštinskih štabova za vanredne situacije Zaječaru, Lučanima, Kraljevu i Prokuplju, čija su područja pogođena poplavama.

Kako je rečeno u Vladi Srbije, sednici štaba za vanredne situacije u Zaječaru prisustvuje ministar za regionalni razvoj i lokalnu samoupravu Igor Mirović, dok će u na sednici štaba u Lučanima biti ministri saobraćaja i građevinarstva Aleksandar Antić i Velimir Ilić.

Na sednici >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << štaba za vanredne situacije u Kraljevu biće ministri pravde i trgovine Nikola Selaković i Rasim Ljajić, dok će na sednici štaba u Prokuplju biti ministri zdravlja i poljoprivrede Slavica Đukuć Dejanović i Dragan Glamočić. Ministri će potom obići poplavljena područja i upoznati se s razmerama štete i potrebama stanovništva na ugroženim područjima kako bi Vlada Srbije mogla efikasno da reaguje u suzbijanju posledica poplava.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić,   Prokuplje

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.