Prokuplje: Pijani vozač udario pešaka

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje: Pijani vozač udario pešaka

Muškarac M. R. (72) iz Prokuplja zadobio je teške telesne povrede, kada je na njega u pripitom stanju kolima marke „seat ibica“ naleteo S. S. (48) iz Prokuplja.

Nezgoda se dogodila u Novoselskoj ulici u Prokuplju, u noći između srede i četvrtka. Prema podacima iz policije, do saobraćajne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nezgode je došlo kada je vozaš putničkog vozila „seat ibica“ kojim je upravljao pod dejstvom alkohola S. S, oborio pešaka M. R. koji se kretao u istom pravcu uz desnu ivicu kolovoza.

Nakon obaranja pešaka, vozilo je na rasksrnici Novoselske i ulice Zorana Radmilovića sletelo sa desne strane kolovoza udarilo u stub uliče rasvete, a nakon toga u metalnu ogradu.

Nakon intervencije Hitne službe prokupačkog Doma zdravlja, M. R. je prevežen na odeljenje urgentne medicine prokupačke bolnice „dr Aleksa Savić“, a onda dalj upućen na dalje lečenje u Kliničko bolnički centar u Nišu.

Vozaču S. S. iz Prokuplja doneto je rešenje o zadržavanju zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Uviđaj lica mesta izvršili su osnovni javni tužilac u Prokuplju i službenici Policijske uprave u Prokuplju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.