BIĆE MARLJIV I VREDAN Vučić: Ako pobedimo, odluka o premijeru u aprilu ili maju

Izvor: Blic, 23.Mar.2017, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BIĆE MARLJIV I VREDAN" Vučić: Ako pobedimo, odluka o premijeru u aprilu ili maju

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će odluka o novom premijeru, ukoliko on pobedi na predsedničkim izborima, biti doneta u aprilu ili maju, i da će novi predsednik vlade biti marljiv i vredan.

Vučić je, gostujući na televiziji Prva, rekao da je rok za primopredaju dužnost sa starog na novog predsednika još daleko, ali da će odluka, ukoliko SNS pobedi biti u aprilu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ili maju.

"Ali on će svakako biti neko ko je marljiv i vredan, i neko ko će moći da razume ono što govori i profesor ekonomista Dragan Đuričin i profesor predsednik Fiskalnog saveta Pavle Petrović, umeti da poštuje tu vrstu kritike", rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić: Ako pobedimo odluka o premijeru u aprilu ili maju

Izvor: BKTV News, 23.Mar.2017

Ukoliko pobedim na predsedničkim izborima, odluka o novom premijeru biće doneta u aprili ili maju, rekao je u sredu uveče premijer Srbije Aleksandar Vučić. ..On je dodao da će novi predsednik vlade biti marljiv i vredan...Vučić je sinoć, gostujući na televiziji Prva, rekao da je rok za primopredaju...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.