Izvor: Glas javnosti, 16.Maj.2012, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U četvrtak u ponoć predizborna tišina

BEOGRAD - U Srbiji sutra u ponoć počinje predizborna tišina pred drugi krug predsedničkih izbora, koja će trajati do nedelje u 20 sati kad se zatvaraju biračka mesta. Do tada je zabranjena izborna propaganda, održavanje javnih skupova i objavljivanje procene izbornih rezultata. Na sam dan glasanja, u nedelju, od 7.00 do 20.00 dozvoljeno je objavljivanje izveštaja o tome gde su kandidati glasali, ali ne i njihovih izjava.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izborna tišina počinje u četvrtak u ponoć

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Maj.2012

U četvrtak u ponoć počinje predizborna tišina pred drugi krug predsedničkih izbora. Izborna propaganda, javni skupovi i objavljivanje procene rezultata zabranjena je do nedelje u 20 sati kad se zatvaraju biračka mesta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.